Leerlingen DanCe Skilzz dansend het nieuwe jaar in

Hilvarenbeek, 8 januari 2018

DanCe Skillz opent het nieuwe jaar weer met een wervelende dansvoorstelling. Na het grote succes van vorig jaar hebben alle dansers en danseresjes weer hard getraind om verschillende nieuwe dansjes onder de knie te krijgen!

 


Het resultaat zal in het weekend van 13 en 14 januari op het podium van Elckerlyc worden gepresenteerd. Iedereen is van harte welkom om al het aanstormend danstalent uit de gemeente Hilvarenbeek te zien knallen op het podium!

DanCe Skillz is een Beekse dansopleiding, opgezet door de drie zusjes Simone, Denise en Cindy De Brouwer. Ze geven danslessen aan iedereen vanaf 4 jaar die van dansen houdt. Voornamelijk streetdance / hiphop en met gebruikmaking van hedendaagse muziek.

Op zaterdag 13 janauri zijn er uitvoeringen om 14.30 en 18.30 uur, op zondag 14 januari om 12.00 en 16.00 uur.
Let op: Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar op het adres Schoolstraat 36 in Hilvarenbeek

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek