U2pia in de voetsporen van U2

Hilvarenbeek, 30 september 2017

Er gaat niks boven het origineel en dat geldt ook voor de Ierse supergroep U2. Maar de Nederlandse tributeband U2pia komt dicht in de buurt van de echte sound. Zaterdag 30 september staan ze in Elckerlyc met een optreden waarin de ene na de andere hit van U2 voorbij zal komen. Aanvang 21.00 uur.


De vijfmansformatie U2pia draait al zo’n twintig jaar mee in het Nederlandse clubcircuit en heeft een stevige reputatie opgebouwd als tributeband. Ze trekken volle zalen, en ook in Hilvarenbeek vliegen de kaartjes de deur uit. Voor U2-fans een niet te missen concert en voor wie de muziek van de Ierse groep nog niet (goed) kent is dit een uitgelezen kans voor een nadere kennismaking.

Maar heel veel songs van U2 klinken bekend in de oren omdat het hits waren. Om maar eens een greep te doen uit het zeer uitgebreide repertoire: Sunday Bloody Sunday, Elevation, Desire, With Or Without You, Pride (In The Name Of Love), I Will Follow You en de ballad One. U2pia belooft een muzikaal en visueel spektakel, ook al is de echte Bono er niet bij. Maar die is zo uniek, die valt niet te evenaren.

Vanwege de grote belangstelling is het concert op 30 september in Elckerlyc uitverkocht.

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek