Serie Verrassende Ontmoetingen gaat de grens over

Hilvarenbeek, 23 april 2018

Deze aflevering van Verrassende Ontmoetingen gaat de grens over, en wel naar Frankrijk. Want in het kader van dit muziekevenement staan deze keer een Nederlands en een Frans koor op de planken in Elckerlyc, alsmede een accordeongezelschap. Zaterdag 12 mei, aanvang 20.30 uur.


De ontmoeting gaat de tussen koren ‘Trait d'Union’ uit Frankrijk en ‘Ladies First’ uit Goirle en het uit Hilvarenbeek afkomstige accordeonensemble ‘Apollo 77’. Vanuit de verschillende achtergronden zal resulteren in een bijzonder optreden.

De concertserie biedt professionele en bijzondere podia aan ter promotie van de Harmonie-, Fanfare- en Brassbandmuziek. Door te kiezen voor kwaliteit denkt de organiserende stichting  een langdurige bijdrage te kunnen bieden aan de ontwikkeling en de promotie van deze sector. Drijvende kracht achter het initiatief is Huub Kennis.

Op de foto Apollo '77

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek