‘Voel de man’ muzikaal theaterspektakel van Rauwkost

Hilvarenbeek, 24 februari 2018

De première van ‘Voel de man’ van Rauwkost staat gepland op Goede Vrijdag en dat is niet helemaal toeval. Want de groep van jonge Beekse spelers heeft zich voor haar nieuwe voorstelling laten inspireren door het lijdensverhaal in de Bijbel. Er is een uitvoering op vrijdag 30 maart en op zaterdag 31 maart, aanvang 20.30 uur.


‘Voel de man’ is een muzikaal theaterspektakel en de goede luisteraar zal ook muziek voorbij horen komen van o.a. De Dijk en Frank Boeijen. Met Lisette Remery in de rol van Maria, Marleen Verspaandonk als Susanna, Bas van den Broek als Petrus, Josan van der Maas als Odeas en vele anderen..

De opkomst van de beweging rond Jezus speelt zich af tegen de achtergrond van de Romeinse bezetting. In 'Voel de man' ligt de focus op de mens achter de mythe. Hoe reageerden de volgelingen en familie van Jezus op zijn missie en zijn vuur? Waar komt die onzekerheid van Jezus zelf vandaan? Een voorstelling zonder interpretaties, zonder theologie, zonder duidingen en wonderbaarlijke momenten, maar puur, rauw en vol emoties zoals je van Rauwkost kunt verwachten. 

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek