Cabaretier Rob Scheepers toont ambitie met nieuwe show ‘Kom maar op’

Hilvarenbeek, 24 februari 2018

In Brabant is Rob Scheepers niet meer weg te denken in het theatercircuit. Maar de cabaretier wil met zijn nieuwe show ‘Kom maar op’ ook de rest van Nederland aan zijn voeten krijgen. Donderdag 29 maart staat hij in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.


Dat hij in de eigen provincie populair is, blijkt wel uit het feit dat van de tien try-outs in maart er zeven al uitverkocht zijn. En ook voor de try-out in Elckerlyc is er veel belangstelling. Afgelopen maanden heeft hij in een heel klein dorpje ergens in Brabant aan zijn nieuwe show gewerkt, schreef hij op Facebook.

Dat Rob Scheepers (43) uit Sterksel de humor aan zijn kont heeft, bleek al toen hij twintig jaar geleden succes boekte als tonprater. Allengs ontwikkelde hij zich tot stand up comedian, en dat bleef niet onopgemerkt. Hij was een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss (VARA/BNN) en was verschillende keren te gast in een van de vaderlandse talkshows.

Hij waagde zich zelfs met succes aan nieuwsjaarsconferenties en met zijn vorige show ‘Schroot’ trok hij ook voorzichtig de grote rivieren over. Nu reikt de ambitie verder en staat hij ook buiten Brabant flink geprogrammeerd in de theaters. In ‘Kom maar op’ vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken.
Rob is een fervent twitteraar @RobScheepers en ook op Facebook is hij te zien en te horen.

 

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek