Voorstelling Karin Bruers en Nol Havens verplaatst

Hilvarenbeek, 24 februari 2018

We hebben onlangs het bericht ontvangen, van het boekingskantoor van Karin Bruers, dat zij genoodzaakt zijn om alle geplande voorstellingen te annuleren. Karin heeft ernstige vermoeidheidsklachten. Zij heeft het laatste jaar erg hard gewerkt aan diverse projecten in binnen- en buitenland. Anders geformuleerd: ze heeft te veel hooi op haar vork genomen. Om die reden is de geplande cabaretvoorstelling van Karin Bruers & Nol Havens op zaterdag 24 februari aanstaande in Elckerlyc geannuleerd. We hebben de voorstelling kunnen verplaatsen naar vrijdag 21 september 2018.


Cabaretière en alleskunner Karin Bruers was al eerder te gast in Elckerlyc, en met succes. Nu komt ze opnieuw naar Hilvarenbeek in gezelschap van Nol Havens. In een theaterprogramma waarin ze fel en humoristisch uithaalt naar de schone schijn van de samenleving. Vrijdag 21 september 2018, aanvang 20.00 uur.

Afgelopen jaren trok Karin Bruers langs de theaters met een programma waarin ook anderen een rol hadden. Nu toert ze met een solovoorstelling, al dekt dat niet helemaal de lading. Want ze staat samen Nol Havens (voorheen o.a. VOF De Kunst) op de planken. Havens zogenaamd als haar chauffeur die er voor moet zorgen dat de voorstelling van Karin Bruers niet uit de hand loopt.

Karin Bruers heeft inmiddels een lange staat van dienst in de theaterwereld. Ze begon ooit bij the Comedytrain, een podium voor standupcomedians. Haar doorbraak in Brabant kwam met het tv-programma ’t Benkske. In onvervalst plat Tilburgs gaf zij als Bets commentaar op de wereld om haar heen.

Niet alleen op het podium toont Bruers haar sociale engagement. Ook daarbuiten steekt zij letterlijk de handen uit de mouwen om de wereld een klein beetje mooier te maken. Bijvoorbeeld met de social sofa’s, de betonnen, kleurrijke banken die tot ver over de landgrenzen te vinden zijn.
Ook trekt zij zich het lot de van grootmoeders van de Plaza de Mayo in Argentinië aan, die al meer dan veertig jaar aandacht vragen voor hun (klein)kinderen die verdwenen zijn tijdens de dictatuur in dat land.

ER ZIJN NOG ENKELE KAARTJES TE KOOP

 

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek