Eerste Bikse Talkshow: Huisarts 2.0

Hilvarenbeek, 25 februari 2018

Vrijdag 23 februari heeft Elckerlyc een primeur. De Rabozaal is het decor voor de eerste Bikse Talkshow. Een avond die in het teken staat van de Huisarts 2.0 Een talkshow over een serieus onderwerp, afgewisseld met luchtige onderdelen. Hoofdgast is huisarts Rens Henquet. Pepijn Crone, bekend van het RTL Nieuws, presenteert het programma. Aanvang 20.00 uur.

 


De samenleving is in beweging en de huisarts verandert mee. De patiënt van nu komt met zelf verworven kennis naar het spreekuur, met dank aan internet. Wat betekent dat voor de rol van de huisarts? Is het advies van de dokter nog in alle gevallen wel nodig? Of kunnen we het ook wel af met ‘dokter Google?’

De overige gasten die een bijdrage zullen leveren aan het programma: prof. Ine van de Gooren (Universiteit van Tilburg), huisarts Gertjan Michelbrink (verbonden aan praktijk De Linde, voorheen praktijk Maas/Van Es), Marleen Hendrikx en Nanne Burgers (Wijkzorg Thebe), Jac Linnemans (WijWel Diessen), Dion van Bommel (werkzaam bij zorgverzekeraar) en voormalig GGD-jeugdarts Jan van Eijck.

Deze laatste is ook conservator van Museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. En hij zal in een column op historische wijze terugblikken op de huisartsenzorg in het verleden. En ook is er een quiz over fabels en feiten over gezondheid.

Vanaf 19.30 wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee. Het programma start om 20.00 uur. De toegang tot de talkshow is gratis, maar reserveer wel kaartjes via de site van Elckerlyc.

Meer informatie op www.boekfestival.nl

 

 

 

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek