Familievoorstelling met Jochem van Gelder

Hilvarenbeek, 29 december 2017

Jochem van Gelder heeft vooral naam gemaakt als presentator van het tv-programma Praatjesmakers. Maar hij staat ook met een eigen show in het theater en het is een echte familievoorstelling. Op vrijdag 29 december geeft hij twee voorstellingen in Elckerlyc. Er is een show om 13.00 uur en om 15.30 uur.


De titel van de theatershow is Het Genootschap van de WereldBetermakers. Jochem van Gelder en zijn maat Ron Bons nodigen daarin alle kinderen van Nederland uit om samen een plan te bedenken om de wereld beter te maken.

In de show worden de kinderen à la Praatjesmakers uitgenodigd om hun idee te vertellen. Het idee dat ervoor moet zorgen dat álle kinderen van de wereld gelukkig kunnen zijn. Er wordt gezongen, gelachen en serieus ‘vergaderd’. Geluksdeskundige Sip van der Triest vertelt waarom de Nederlandse kinderen de gelukkigste ter wereld zijn. Maar er is ook een ongenode gast die andere plannen heeft met het Genootschap. Hij zal alles in het werk stellen om een plan te voorkomen…

Na de show ontvangen alle kinderen een blijvende attentie om ze te herinneren dat ze deel uitmaken van het Genootschap. Via social media en de website wordt hen gevraagd om de boodschap verder uit te dragen of om zelf in actie te komen.

Heb jij een voucher ontvangen van Jochem van Gelder en wil je deze verzilveren voor een toegangskaart in Elckerlyc? Kom dan langs aan de bar van Elckerlyc en je ontvangt je entreebewijs. Tot gauw!

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek