Heerlijk meezingen met liedjes in ‘Het Grote Kerstbal’

Hilvarenbeek, 16 december 2017

De muziekvoorstelling het Grote Kerstbal, uitgevoerd door Hanhart voor Muziek, is in de aanloop naar de feestdagen een ‘must’ geworden. De zangers en muzikanten staan wegens groot succes in voorgaande jaren op zaterdag 16 december op het podium van Elckerlyc. Aanvang 20.00 uur. 


In 2013 organiseerde Hanhart voor Muziek voor het eerst het Grote Kerstbal en zette daarmee een nieuwe traditie in. Want deze voorstelling voorziet in een behoefte bij het publiek. Meezingen met grote hits uit musicals, operettes, evergreens en Nederlandse liedjes in een sprankelende kerstsfeer.

Familie en vriendschap zijn weer de kernwoorden voor deze tijd van het jaar. Een beetje in de sfeer als de concerten van André Rieu. De teksten worden op een groot scherm geprojecteerd. Een live combo, een vocaal ensemble en solisten bezorgende bezoekers een onvergetelijke kerstavond.

De Stichting Hanhart voor Muziek uit Oisterwijk is in 2011 door Dave Hanhart opgericht om talentvolle amateurs meer mogelijkheden en kansen te bieden zich verder te ontwikkelen. Dat resulteerde in bijzondere uitvoeringen zoals met Jesus Christ Superstar en Danzing Queen. 

Hanhart voor Muziek richt zich vooral op het promoten van alle onderdelen van een open podium. De stichting organiseert muzikale evenementen, biedt ruimte en faciliteiten aan voorstellingen, concerten en performances met als doel te inspireren, te stimuleren en te begeleiden.

Lees hier meer over Dave Hanhart

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek