HilverJazz muzikaal én culinair evenement

Hilvarenbeek, 11 november 2017

De eerste editie van HilverJazz op zaterdag 18 november belooft niet alleen muzikaal maar ook culinair een spektakel te worden. De bezoekers kunnen namelijk genieten van een uitgebreide foodcourt met bijzondere hapjes en gerechten. In tegenstelling tot eerdere berichten gaan de deuren van Cultureel Centrum Elckerlyc daarom al om 18.00 uur open.


De foodcourt is een gezamenlijk initiatief van slagerij & poelier 't Landleven Baselmans, Kaaswinkel Kaas en Meer (Goirle), Slijterij Van Lieverlee en Vistraiteur Vis en Meer (Poppel). Er zijn heerlijke hapjes en gerechten o.a.: vlees, hazenpeper, een acht meter groot kaasbuffet, oesters, sashimi, sushi en een gin- en whiskybar en mooie wijn. Je hoeft thuis dus niet te eten maar kunt heerlijk genieten in Elckerlyc! U kunt tijdens de avond alle gerechten en dranken afrekenen met Elckerlyc munten. U koopt de munten direct bij binnenkomst, deze blijven onbeperkt geldig.

Het festival start om 18.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes! Met een avondvullend programma dat bestaat uit jazz, soul, R&B, funk en fusion: breed, modern en toegankelijk, dus geen oude stijl jazz. De line-up van het eerste HilverJazz Festival:  

-        Gare du Nord

-        Kim Hoorweg (‘Tribute to Amy Winehouse’)

-        Trio Joost Lijbaart-Sanne Rambags-Bram Stadhouders

-        Bruut!

-        Kika Sprangers Quintet

-        KOFFIE

-        Ràmon Valle Trio

-        U’DUET (Haytham Safia en Osama Mileegi)

-        Dr. Brass

-        A Travelers Tale (Eric van der Westen, Aron Raams, Angelo Verploegen)

-        Jazz Junkies

Voor meer informatie over de artiesten zie www.hilverjazz.nl

Om misverstanden te voorkomen, het festival is uitverkocht!

 

 

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek