Inspiratieavond voor Beekse ondernemers

Hilvarenbeek, 27 oktober 2017

Ondernemend Hilvarenbeek en Gemeente Hilvarenbeek organiseren voor de ondernemers in deze gemeente een verrassende avond. Op donderdag 16 november is er in Elckerlyc vanaf 18.00 uur voor de gasten een aantrekkelijk programma dat inspireert en vermaakt.


De sprekers van deze ondernemersavond zijn:

Katja Staartjes, de eerste Nederlandse beklimster van de Mount Everest, expeditieleider en manager, allemaal topprestaties en in haar lezing gaat zij ons helpen om ook onze prestaties naar de top te brengen.

Niels de Wildt, de manager van de Beekse Bergen, weet als geen ander hoe “the Big Five” van Hilvarenbeek tot één bruisende samenwerking te brengen.

Cas Hoetelmans en Frank Doomen, deze twee Beekse ondernemers en initiatiefnemers voor het platform Ondernemend Hilvarenbeek nemen ons mee in de grote plannen voor deze samenwerking.

Tony's Carpalace, een van Beek bekendste tonpraoters zorgt ervoor dat we met een lach de borrelavond in kunnen. Het culinaire deel van de avond wordt verzorgd door Roots en bestaat uit een heerlijk diner inclusief drank.

Foto (c): Katja Staartjes op de top van de Mera Peak (6500 meter). 

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek