Maffe humor van cabaretier Fabian Franciscus

Hilvarenbeek, 20 september 2017

Hij stond al eens in comedyclubs in onder meer New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Maar op vrijdag 29 september staat hij gewoon in Hilvarenbeek met zijn voorstelling Vlafeest: cabaretier Fabian Franciscus. Aanvang 20.00 uur. 


Deze woordkunstenaar laat zich niet zomaar in een hokje stoppen. Dat komt misschien wel omdat hij thuis tussen twee culturen opgroeide. Zijn vader is een flamboyante Indonesiër en zijn moeder een nuchtere boerin uit de Noordhollandse Beemster. Daar waar ze kaas maken, en vla wellicht. 

En dan woont Fabian tegenwoordig ook nog eens in de hoerenbuurt van Utrecht, schrijft hij op zijn eigen website. Of dat een inspirerende omgeving is zal zijn voorstelling Vlafeest uitwijzen. Hij belooft de bezoeker een leuke avond vol spitsvondigheden en dwaze humor. Die ventileert hij als zijn eigen mening, tot lering en vermaak van de toeschouwer.

Franciscus won de fameuze 'The Comedy Store' in London, het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam. Speelde in de grotere comedyclubs van Nederland en Vlaanderen. Hij was o.a. te zien als acteur in 'What The #Hack (AVROTROS) en speelde de hoofdrol in een commercial voor Centraal Beheer Achmea. In juni 2017 samen met Daim Vega de track 'Feel Alive' uit. 

Bekijk hier de clip

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek