- De kracht van samen doen

Informatiebijeenkomst
Gratis, wel reserveren: € 0,00

Uitnodiging feestelijk avond ‘De kracht van samen doen’

Op woensdagavond 6 juni organiseert de gemeente met ondersteuning van de dorpscoöperaties een feestelijke avond om de kracht van onze Hilvarenbeekse samenleving te vieren. Het wordt een inspirerende avond om van elkaar te leren, elkaar te leren kennen en actief mee te denken over de toekomst van Hilvarenbeek. Een cabaretier – wiens naam we nog even geheim houden - zorgt ervoor dat er deze avond ook voldoende gelachen wordt. We sluiten de avond af met live muziek en een drankje.

Woensdag 6 juni van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Het is een ‘aftrapbijeenkomst’ voor een nieuwe toekomstvisie. In 2012 legden inwoners in de Toekomstvisie HLVRNBK2030 vast wat zij belangrijk vonden voor de toekomst van Hilvarenbeek. Een toekomst die inwoners en gemeente samen kunnen realiseren; ieder vanuit hun eigen rol en verantwoordelijkheid. Sindsdien is er veel veranderd. Tijd dus om hier opnieuw naar te kijken en meer ruimte te creëren voor initiatieven van inwoners. Deze avond vieren we dat er al veel initiatieven zijn en dat dit aantal nog steeds groeit. Samen zorgen we ervoor dat het fijn wonen, werken en verblijven is in onze gemeente. Daar mogen we trots op zijn.

Reserveer uw kaartje
Entree is gratis, maar het is wel nodig om een kaartje te reserveren. Dat kan via www.elckerlyc.nu.

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek