Elckerlyc - Previewavond theaterseizoen 2018-2019

Theatershow
  • vrijdag 25 mei 2018 20:00 | Uitverkocht
Gratis, wel reserveren: € 0,00

Hoewel we ons nog midden in het huidige theater- en filmseizoen begeven, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen 2018-2019. Het nieuwe seizoen gaat van start in september van dit jaar en omvat weer veel diversiteit op het gebied van film- en theatervoorstellingen. Vorig jaar maakten we ons huidige theater- en filmprogramma bekend tijdens een previewavond. Gezien de vele positieve reacties die we van u hebben ontvangen, hebben we ervoor gekozen om de aankondiging van de nieuwe programmering wederom tijdens een PREVIEWAVOND te doen.

Datum previewavond: vrijdag 25 mei 2018
Ontvangst: vanaf 19.30 uur in de foyer, we bieden u graag een kopje koffie of thee aan. Rond 19.50 uur gaan de zaaldeuren open en we starten om 20.00 uur. 

Wat kunt u verwachten? 
Gedurende deze avond ontvangt u als eerste de brochure, met daarin alle films en theatervoorstellingen van het komende seizoen én u kunt genieten van een aantal artiesten die een voorproefje van hun komende theaterprogramma verzorgen. U wordt feestelijk welkom geheten in de foyer van Elckerlyc.
In de theaterzaal krijgt u meer informatie over het gehele programma, afgewisseld met smaakmakende optredens. 
Bijzondere opmerking: Vergeet deze avond uw smartphone niet mee te nemen. Deze speelt een actieve rol in het zaalprogramma. 

Entree: gratis, reserveren noodzakelijk!

Wij verwelkomen u heel graag op vrijdag 25 mei in Elckerlyc!

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek