Elckerlyc - Kerstmarkt

Muziek
Gratis: € 0,00

De dagen worden donkerder en de voorbereidingen voor de feestdagen komen langzaam in zicht. Een bezoek aan de kerstmarkt mag daarbij niet ontbreken! CC Elckerlyc organiseert op zaterdagmiddag 16 december a.s. tussen 12.00 – 17.00 uur een kleinschalige, sfeervolle kerstmarkt. De sfeervolle stands staan opgesteld in de behaaglijke foyer en corridor van Elckerlyc. De toegang is gratis.

Het belooft een gezellige middag te worden met muziek en theateroptredens bij de grote kerstboom. De actrices van Theaterschool Hilvarenbeek zullen tijdens de Kerstmarkt voor verwondering en vervoering zorgen. Ze zullen u verassen met een heuse Kerstserenade, op maat gemaakt! Droom weg tijdens de kerstliedjes, laat uzelf versieren tot Kerstboom of Kerstengel en pink een traantje weg bij een kerstverhaaltje, speciaal voor u geschreven. 

In de bibliotheek kunt u terecht van 14.00 tot 15.00 uur voor het voorleesprogramma van Marjelle Brusse ‘Aardse engelen’. Marjelle leest voor uit eigen werk en wisselt dat af met – deels – eigen liedjes. Ook is er op die dag een Wenskaartenactie: kinderen schrijven hun wens voor een betere wereld op een kaart en hangen die in de kerstboom in de bieb.

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek