- Ondernemersavond

Theaterdiner
Normaal: € 45,00

16 November 2017 ONDERNEMERSAVOND

Samenwerkend naar de TOP
Ondernemend Hilvarenbeek en Gemeente Hilvarenbeek nodigen alle ondernemers van de gemeente uit voor een verrassende avond. Laat u inspireren door boeiende sprekers en geniet van culinaire hoogstandjes.
Sprekers van de avond zijn:
Katja Staartjes, de eerste Nederlandse beklimster van de Mount Everest, expeditieleider en manager, allemaal topprestaties en in haar lezing gaat zij ons helpen om ook onze prestaties naar de top te brengen.
Niels de Wildt, de manager van de Beekse Bergen, weet als geen ander hoe “the Big Five” van Hilvarenbeek tot één bruisende samenwerking te brengen.
Cas Hoetelmans en Frank Doomen, deze twee Beekse ondernemers en initiatiefnemers voor het platform “Ondernemend Hilvarenbeek” nemen ons mee in de grote plannen voor deze samenwerking.
Tony's Carpalace, een van Beek bekendste tonpraoters zorgt ervoor dat we met een lach de borrelavond in kunnen. Het culinaire deel van de avond wordt verzorgd door Roots en bestaat uit een heerlijk diner inclusief drank.

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek