Gare du Nord, Kim Hoorweg: Tribute to Amy Winehouse, Trio Joost Lijbaart, Sanne Rambags, Bram Stadhouders, Bruut! - HilverJazz met culinair tintje

Muziek
Normaal: € 30,00

Zaterdagavond 18 november 2017 vindt het eerste jazzfestival van Hilvarenbeek plaats in alle zalen van Cultureel Centrum Elckerlyc: HilverJazz.

Het festival start om 18.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes! Kortom een avondvullend programma vol jazz, soul, R&B, funk en fusion: breed, modern en toegankelijk, dus geen oude stijl jazz!

De foodcourt is een gezamenlijk initiatief van slagerij & poelier 't Landleven Baselmans, Kaaswinkel Kaas en Meer (Goirle), Slijterij Van Lieverlee en Vistraiteur Vis en Meer (Poppel). Er zijn heerlijke hapjes en gerechten o.a.: vlees, hazenpeper, een acht meter groot kaasbuffet, oesters, sashimi, sushi en een gin- en whiskybar en mooie wijn. . Je hoeft thuis dus niet te eten maar kunt heerlijk genieten in Elckerlyc! U kunt tijdens de avond alle gerechten en dranken afrekenen met Elckerlyc munten. U koopt de munten direct bij binnenkomst, deze blijven onbeperkt geldig.

Tijdens deze festivalavond geniet je van diverse artiesten: landelijk bekende jazzformaties, maar ook lokale jazzhelden. Naast een stevige basis van jazz komen ook andere muziekstijlen voorbij. Géén dixieland maar wel soul en funk.

Bevestigde artiesten zijn: Gare du Nord, Kim Hoorweg: Tribute to Amy Winehouse
Trio Joost Lijbaart, Sanne Rambags, Bram Stadhouders, Bruut! ,Kika Sprangers Quintet
KOFFIE, Ràmon Valle Trio, Haytham Safia en Osama Mileegi, Dr. Brass

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek