Hilverstroom & Gemeente Hilvarenbeek - Klimaattop Hilvarenbeek

Huisgenoten
Gratis: € 0,00

Hoe kunnen we in Hilvarenbeek ons energieverbruik verduurzamen, minder CO2 uitstoten, de gevolgen voor ons klimaat tegengaan? We willen besparen, maar óók energie duurzaam opwekken. Op 7 maart organiseren Hilverstroom en de gemeente Hilvarenbeek  in Elckerlyc de klimaattop Hilvarenbeek.
Tijdens deze avond praten we u graag bij over de initiatieven die in Hilvarenbeek plaatsvinden of gaan plaatsvinden. Iedereen is nodig! En het mooie is: iedereen kan iets doen. Moeten we bijvoorbeeld windmolens en grootschalige zonne-akkers plaatsen? En waar dan? Allemaal verduurzamingsvraagstukken waarover we willen en moeten dúrven nadenken. Fijn dat u komt!

EERLIJK EN DUURZAAM LEVEN

Spreker deze avond is onder andere Jan Rotmans. Bevlogen werkt deze hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid aan een gezonde, eerlijke én duurzame samenleving. Met moed en lef bewijst hij dat onderzoeken en signaleren niet afdoende is. Hij is de progressor die de vertaalslag weet te maken van de theoretische transitiewetenschap naar concrete acties en adviezen. Niet alleen denken en praten; maar vooral ook DOEN. Recht doen aan het menselijke aspect. Daarom heeft hij  ICIS, Urgenda, DRIFT, Nederland Kantelt en Zorgeloos opgericht. Dé organisaties die de transitietheorie naar de praktijk vertalen.

 

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek