Jochem van Gelder en Ron Bons - Het Genootschap van de WereldBeterMakers

Familievoorstelling
Normaal: € 12,50

Familievoorstelling in de kerstvakantie!

Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons. Een boeiend programma voor kinderen vanaf 6 jaar én voor volwassenen. Volgens onderzoek van Unicef behoren de Nederlandse kinderen tot de meest gelukkigen ter wereld. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen omdat ze een thuis hebben en naar school kunnen. Jochem nodigt daarom alle kinderen van Nederland uit om naar het theater te komen en deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers.

Heb jij een voucher ontvangen van Jochem van Gelder en wil je deze verzilveren voor een toegangskaart in Elckerlyc? Kom dan langs aan de bar van Elckerlyc en je ontvangt je entreebewijs. 

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek