Boek Food festival, donderdag 1 maart 2018, 19.30 uur, welkom!

Hilvarenbeek, 27 februari 2018

Kinderen van ouders die betrokken zijn bij lezen, vinden lezen leuker, lezen vaker en presteren beter op school. Maar hoe doe je dat, je kind op weg helpen bij het lezen? En wat als je als ouder zelf niet (meer) zoveel leest? Het Boek Food Festival is er voor wie graag thuis met zijn kind(eren) wil lezen en daarbij wat tips kan gebruiken.

Het Boek Food Festival wordt georganiseerd door Bibliotheek Hilvarenbeek in samenwerking met Cultureel Centrum Elckerlyc. 
Kaartjes zijn gratis – maar meld je voor 7 februari aan bij www.bibliotheekmb.nl/boekfoodfestival


Laat je inspireren door kinderboekenschrijver Jacques Vriens en volg één van de workshops waarin je kunt proeven van de mooiste nieuwe kinderboeken.

Doe jezelf en je kinderen een plezier: kom ook naar deze avond met tips van professionals, heldere informatie, sprekende voorbeelden en ervaringen van andere ouders.

Op het menu - ofwel 'het programma

19.30 uur Inloop met act
20.00 uur Amuse - burgemeester Ryan Palmen
20.10 uur Voorgerecht - schrijver Jacques Vriens
20.45 uur Hoofdgerecht - 2 Workshoprondes – zie de flyer voor de workshops
21.45 uur Nagerecht - loterij

Bekijk hier een leuk filmpje van de burgemeester Ryan Palmen
Bekijk hier een leuk fimpje over Grand-Café de Zwaan

Het Boek Food Festival is een gezamenlijk initiatief van Samenwijs opvang en onderwijs, Stichting Opmaat, de GGDhvb – Hilvarenbeek, de gemeente Hilvarenbeek, Cubiss en van de Bibliotheek Hilvarenbeek.

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek